Felépítés:

Korpusz /a szekrény doboza, váza, belső része/:

A váz készülhet ABS élzárt ,élfóliázott, éllécezett színes, fehér, vagy esetleg felületkezelt furnéros anyagból.

Frontanyagok:

Az ajtók felületét képező anyagok gyakran meghatározóak az árajánlat elkészülténél. Az alacsony költségekhez kevésbé drága anyagokkal is szívesen dolgozunk..

Tolóajtók tekintetében, a sima bútorlap, az országban fellelhető összes színnel és mintázattal, ezek ezüst tükörrel való variálásával elképesztő színvonalú és egyedi dizájnt tudunk elérni.

A tolóajtókat el tudjuk még készíteni füst, bronz,savmart üveg, színes lacobel üveg, katedrálüveg, perfetti-lemez, vagy rattanszövet, bőr, műbőr, tapéta. vagy egyéb más fajta tükörrel.

Tükörrel vagy üveggel készített ajtóink díszíthetők gravírozással, fazettázással.

Profilok, sínek, görgők:

Különböző anyagok befogadására alkalmas tolóajtó sínek, profilok melyek a minőségi anyagoknak köszönhetően halkan futnak.

Ezek a rendszerek a tolóajtók gördülékeny, zavaró zajoktól mentes nyitását-zárását biztosítják, és egyben tartják az ajtó súlyát.

Kiegészítők:

Dolgaink átlátható, praktikus tárolására, elrendezésére szolgálnak a különböző felosztású, kialakítású szekrénybelsők, kiegészítők.

A teljesség igénye nélkül:

 -Kihúzható ill. lehajtható vállfatartó /ruhalift/.
-Egyedi méretű fiókok, és görgős polcok.
-Nyakkendő- és övtartók.
-Cipőtartók, és kosarak.
-Pálcás nadrágtartók.
-Akasztórudak.
-Csizmatartók.
-Drótkosarak.

Gyártó logók Forest blum bútorkiegészítok Egger Nett Front Falco miele Cata Teka Siemens Bosch Saeco Whirlpool Ariston
Tolóajtók, gardróbok
a lap tetejére | kezdőlap | szolgáltatás| galéria | kapcsolat, megrendelés| konyhabútor | színminták Minden jog fenntartva. UVI© 2012

Egyedi bútorok tervezése és kivitelezése Budapesten, és az ország középső régiójában.

Lapraszerelés, szervízszolgálat.
Megrendelés esetén 3D-s látványterv készítése.

Helykihasználás felsőfokon

Válallkozásunk, konyhabútor gyártása mellett normál nyitású, tolóajtós illetve csuklósajtós, egyedi rendszerrel és technológiával felszerelt beépített szekrények, gardróbok, térelválasztó tolóajtók tervezésére és kivitelezésére is szakosodott.

Az alsó megvezetésű tolóajtók nagyban különböznek a rendszeresített hagyományos nyitású ajtóktól. Mivel ezek nyitáskor nem mozdulnak ki a szekrény síkjából, ezért nem foglalnak el plusz helyet az adott térből.

Igyekszünk a legoptimálisabb helykihasználás elérésére. Ennek érdekében minden esetben részletes, pontos felmérést végzünk az adott munkaterületen.

 

tolóajtó

Típusok:

Beépített szekrények, gardróbok:

A lakás szerkezeti felépítésébőll adódóan, a falak síkjába bemélyedő részeket, zugokat vagy a tetőteret hasznosíthatjuk, beépíthetjük. Az egyedi és meggondolt tervezésnek köszönhetően szinte nincs az az első látásra holt terület amit ne varázsolhatnánk szekrénnyé.

A gardróbszekrények kiemelkednek a fal fő síkjából, a faltól falig padlótól mennyezetig építéssel optimalizálhatjuk a rendelkezésre álló teret.

Gardróbszoba:

Ha lakás adottságai engedik, álommegoldás lehet ha külön gardróbszobát alakítunk ki. Ekkor elég polcrendszereket, fogasokat, állványokat beszereltetni. Egy ilyen gardróbhelyiségbe belépve azonnal átlátható a komplett ruhatárunk.

Térelválasztó tolóajtók:

Ezzel a belsőépítészeti megoldással kedvünk szerint választhatunk le teret egy adott helyiségből.

tolóajtó